لوگو اصلی سایت

شرکت توسعه صادرات آرتا دکاموند

لوگو اصلی سایت

پروژه ها و فعالیت ها

مشکلات صادرات آهن و فولاد ایران به دو دسته کلی داخلی و خارجی تقسیم می گردد.

  • تحریم کامل صادرات فلزات اساسی ایران
  • پیچیده شدن ساز و کار و مبادلات بانکی و فشار به شرکت‌های تأمین‌کننده تجهیزات
  • دستورالعمل‌ها و قوانین گمرک
  • زیرساخت‌های موردنیاز
  • برنامه‌های ارزی و نحوه تخصیص تسهیلات به صادرکنندگان
 
در ادامه به معرفی بخشی از فعالیت های شرکت توسعه صادرات آرکا دکاموند می پردازیم:

واردات و صادرات مس و فلزات دیگر

فلزات ارزشمندی مانند مس،‌ جایگاه ویژه‌ای در کشور دارند و از مهم‌ترین مواد اولیه در صنایع مختلف به‌شمار می‌روند. کشور عزیزمان ایران معادن مس و فلزات دیگر فراوانی دارد. با این حال، به‌دلیل مصرف بالای انواع فلز در ایران، هنوز هم بخش قابل توجهی از نیاز کشور از طریق واردات مس و فلزات دیگر تأمین می‌شود.
البته صادرات ضایعات مس و فلزات دیگر نیز رواج فراوانی دارد و تجار متعددی در حوزه تجارت این محصولات فعالیت می‌کنند. امروزه واردات فلزات مختلف از کشورهایی مانند ترکیه، چین، کره‌جنوبی، آلمان و بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر انجام می‌شود. وارد کردن این محموله‌ها و ترخیص فلزات از گمرک به مجوزهای متعدد و دانستن قوانین گمرکی و بین‌المللی نیاز دارد. شرکت هنزا ناو دریا با دریافت مجوز فعالیت از سازمان‌های بنادر و دریانوردی و گمرک جمهوری اسلامی، خدمات حمل و نقل بین المللی مس و فلزات را با مناسب‌ترین قیمت‌ها به مشتریان خود عرضه می‌کند.

صادرات فروسیلیس

شرکت توسعه صادرات آرتا دکاموند علاوه بر تجارت انواع فلزات و مواد معدنی در امر صادرات فروسیلیس ،  با تأمین نمودن مستقیم کالا از تولید کننده فعال می باشد. مواد معدنی آهنی ( سنگ آهن، گندله آهن، آهن اسفنجی ) فولاد در اشکال  Square Bloom – Square Billet  و تختال،  Square Slabs، فلز  مس ( کاتد)، آلومینیوم ، شمش روی و کلینکر سیمان از جمله این محصولات می باشند.

این شرکت با سابقه 100 تن صادرات محصولات پتروشیمی به ارزش بالغ بر 60 میلیارد دلار ، آماده ی همکاری با بازرگانان محترم جهت ارائه محصولات مورد نیاز آنها به مقاصد مختلف بین المللی است . بدیهی است تیم مجرب بازرگانی خارجی شرکت در بخش خدمات پشتیبانی و عملیات بازرگانی نظیر کشتیرانی آماده هر گونه همکاری بمنظور تسهیل عملیات خواهد بود .

واردات و صادرات کابل های مسی

کشور ما از لحاظ صادرات سیم و کابل در منطقه از موقعیت خوبی برخوردار است اما در سطح جهانی مقدار صادرات آن ناچیز است. در سطح جهانی ایران حتی در بین ۵۰ کشور صادر کننده‌ی سیم و کابل قرار ندارد. میزان صادرات سیم و کابل ایران حدود ۲ الی ۳ میلیارد دلار است. ارزش اقتصادی سیم و کابل جهان ۳۰۰ میلیارد دلار است و سهم ایران در مقایسه با این مقدار کم می‌باشد. ایران در صادرات سیم و کابل در منطقه با کشور‌های عربستان و ترکیه رقابت می‌کند. ترکیه مس را از ایران وارد می‌کند در حالی که بعنوان چهارمین صادر کننده‌ی سیم و کابل در جهان قرار دارد. با توجه به تولید مس زیاد در ایران، آن طور که باید به تولید و صادرات سیم و کابل در کشور توجه و نشده است

مفتول مسی